A II-a a Gală a Fondurilor Structurale

Informare de presa
6 noiembrie 2017
Newsletter POPAM Octombrie- Decembrie 2017
21 decembrie 2017

A II-a a Gală a Fondurilor Structurale

Reprezentanța Comisiei Europene în România și Structural Consulting Group au organizat cea de a II-a Gală a Fondurilor Structurale, în data de 18 decembrie 2017, orele 19:00, iar deschiderea evenimentului a fost făcută de Corina Crețu, comisarul european pentru politică regională.

La prima secțiune, intitulată „Schuman-ul european în poiana lui Iocan!”, premiul al III-lea a fost acordat proiectului „Valorificarea sectorului pescăresc și a turismului piscicol prin crearea, modernizarea și extinderea unitate de cazare, masă și agrement în comuna Fântânele, județul Teleorman”, beneficiar SC CISALVY SRL, obiectivul proiectului fiind „Modernizarea și extinderea restaurantului existent și înființarea unui corp de constructive cu unități de cazare și masă.”. Proiectul a fost depus pentru finanțare la FLAG Teleorman.

Organizată pentru prima dată în 2014, Gala Fondurilor Structurale este un eveniment care își propune să descopere și să premieze proiectele finanțate din fonduri europene, dar și din surse alternative, care au generat impact la nivelul comunităților, contribuind astfel la dezvoltarea României.

Vezi înregistrarea integrală a galei:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *